خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / سردردهای میگرنی

سردردهای میگرنی

نظر اساتید درباره سردردهای میگرنی

اساتید طب جدبد: مراجعه به متخصص طب جدید

آرشاویر در آوانسیان (خام خواری):

خام خواری را فلسفه تندرستی و سلامتی و پخت و پز را عامل اصلی کلیه بیماریها اعلام کرده­است.

منابع:

  1. آ. د. آوانسیان. کتاب خام خواری، انتشارات تهران. 1355.

https://drive.google.com/file/d/1b_N5qJNT5FBI328YDBw0M6J4nLTPPpgc/view?usp=sharing

  • آ. د. آوانسیان. کتاب پخته خواری، انتشارات تهران. 1355.

https://drive.google.com/file/d/1e81PNhCenQrTWHOsEjmDiXnto9yTX5b4/view?usp=sharing

استاد حکیم حسین خیراندیش (طب اسلامی-ایرانی):

سردردهای میگرنی از دیدگاه طب سنتی به چهار دسته تقسیم می شوند :

۱. سردرد صفراوی: سردرد از جلو سر یا پیشانی شروع می شود، موقع استشمام بوهای گرم یا عطرهای گرم تشدید می شود و کل پیشانی و چشم را میگیرد. این سردرد، سردرد گرم تلقی شده و ۳۰ سال عمر آن در بدن است. حجامت عام و خوردن خوراکی ها مثل سرکه انگبین و شربت آب زرشک آرامش بخش و درمان کننده است.

2. سردرد میگرنی دموی: این سردرد از پیشانی شروع و کل سر را فرا میگیرد و طرفین سر نبض دارد. موقع گرما، عصبانیت و استشمام بوهای گرم تشدید می شود. برای درمان این سردرد دو مرحله حجامت عام و یک مرحله حجامت سر انجام شود. عمر این سردرد 30 سال است و معمولاً بدن انسان در سن 50 سالگی به طور طبیعی رو به سردی می رود بهبود می یابد.

3. سردرد میگرنی سرد : این نوع سردرد از پشت گردن و کتف شروع میشود و به تدریج کل سر را می‌گیرد. این استرس در هنگام سردی و در هنگام استرس درد تشدید می شود. با استشمام بوهای گرم آرامش و تسکین پیدا می کند، با خوراک گرمی ها بهبود پیدا میکند. این سردرد ممکن است با حالت تهوع همراه باشد به خصوص اگر غذاهای سرد مزاجی خورده شود، سردرد را سردرد میگرنی سرد می گویند که در زنان بیشتر است و طول ماندگاری آن در بدن بیشتر است ۳۰ سال است و  هر چه سن بیشتر شود این سردرد بیشتر یشود. این سردرد با حجامت گرم کتف یعنی بادکش کتف و نه حجامت و خون گیری(به تکرار 7 تا 14 جلسه)؛ خوراک گرمی ها؛ اگر زن باشد عرق رازیانه با عسل، عرق نعنا با عسل، ارده با شیره انگور و استشمام بوهای گرم بهبود میابد. اگر درمان به صورت موقت و  فوری بخواهند، مالیدن اسانس نعنا روی پیشانی و روغن کنجد روی ملاج توصیه می شود.